fredag 4 mars 2011

Chingamago

Nu har jag en liten webshop på Signerat.se som heter Chingamago. (Precis som det här mönstret som Isa använder på sin blogg.) Ni är välkomna när som helst! Det är fördelen med nätet, det är öppet jämt! På Signerat.se kommer jag att sälja grafiska tryck (printar av hög kvalité), och en och annan originalteckning.

4 kommentarer:

Elin sa...

Vad kul! Jag skickade in en ansökning dit för över ett år sedan, men fick aldrig något svar. Jag var väl inte så intressant :)

Jag är lite nyfiken.... Hur gör du dina tryck? Beställer du någonstans ifrån, eller skriver du ut själv? Skulle vilja göra tryck av några av mina tavlor.

Sara sa...

Hej Elin! Jag beställer från ett företag som är specialiserade på printar på olika material. Det finns många företag som erbjuder printar både på canvas, textil, tapet, fotopapper, grafikpapper osv. Jag har inte möjlighet att själv investera i den typen av utrustning som de använder och de är ju proffs inom sitt område...
/Sara

Elin sa...

Det var väl det jag trodde. Jag har kollat upp det också, men har inte skickat efter något provtryck än. Funderar bara på hur många det är värt att beställa - om de nu blir bra. Jag vill ju inte sitta med ett gäng tryck som inte går att sälja. Beställer du tryck i förväg - eller beställer du när du fått en beställning... (krånglig mening!)?

Sara sa...

Jag tänkte beställa när jag får beställningar, jag vill inte ligga i lager med massa bilder...