lördag 7 augusti 2010

Slut

Nu är utställningen över. Det känns lite tomt, men samtidigt som en lättnad. Jag har redan tankarna på nya projekt som jag längtar efter att påbörja. Resultatet av utställningen blev fyra röda prickar (sålda tavlor). Tre minitavlor och en teckning i storlek A4. I gästboken finns många kommentarer från släkt och vänner som åkt till Vindeln för att besöka min utställning. Till er (och även ni övriga som var där och kikade) vill jag säga tack för att ni kom!

Jag funderar mycket på hur och vad jag vill måla i fortsättningen. Det är så mycket jag vill bli bättre på! Helt säkert är i alla fall att jag kommer att fortsätta skapa bilder. Nu ska jag krypa till kojs. Sovgott!

2 kommentarer:

Elin sa...

Grattis till sålda tavlor och skönt att du tänker fortsätta. Visst är det mycket man vill göra, men jag försöker tänka att det är tur att man vill något. Tänk om man inte ville någonting! Vad tråkigt det skulle vara.

Sara sa...

Tack Elin! Jo det har du rätt i, tur att man vill något, också känner man sig lite extra nöjd när man lyckas genomföra något av allt det där man vill.