onsdag 21 juli 2010

10 tavlor klara för Konst i Kvarn´

Klicka på bilden för att se den större...

10 tavlor är klara för utställningen! Pust. 3 av dessa är målningar övriga är teckningar i format 29x29 cm, 14x14cm och A4. Målningarna är i olja och teckningarna tusch och akvarell på tjockt syrafritt akvarellpapper. Känner mig så lättad och nöjd med det jag presterat hittills att jag ville dela med mig...

För er som läser bloggen kommer utställningen inte att innehålla något helt nytt, men jag tycker ändå att ni ska komma och titta om ni har möjlighet, bilderna gör sig bättre i större format bakom glas och ram och är mer genomarbetade än versionerna här i bloggen. Inget av det jag ställer ut kommer dock att vara detsamma som för två år sedan.

Jag kommer att ställa ut i samma rum som en tjej som heter Johanna Ekenberg. Det är första gången 16-åriga Johanna ställer ut sina verk och jag ser fram emot att få se vad hon valt att plocka med sig. Ja, och sedan ställer ju åtta andra personer ut samtidigt som oss. Ska bli spännande att se vad de har skapat!

Hoppas ni blev lite sugna på besöka Konst i kvarn´ nu! Jag kommer troligtvis skriva mer om detta närmaste veckan. Tjingeling!

5 kommentarer:

Jonas sa...

Hej!

Vad kostar det att vara med i konst i kvarn? Det låter som en bra tillställning :)

Sara sa...

Hej Jonas!
Det kostade i år 500 kr + att de tar 15% i provision på allt man får sälja. Jo, det är en bra tillställning tycker jag :). Om man håller på med bild är det roligt att få visa vad man gjort då och då, och det är ett forum. Öppet för alla att anmäla sig.
/Sara

Jonas sa...

Tack för svar! Jag får satsa på att vara med nästa år då om man nu ens får chansen :)

Sara sa...

Det får du säkert. Du kan ju alltid söka iaf. Lycka till!

Linda sa...

Härligt att du är klar. Vi kommer!