måndag 4 januari 2010

Kåbdalis

Allt hade blivit ännu bättre i Kåbdalis skidbacke, bortsett från den traditionsenliga gulaschen som var aningen osalt. Träden liknade raukar i all snö och himlen var blekblå. Tyvärr mätte termometern några minusgrader för mycket för att det skulle gå att fota någon längre stund.

6 kommentarer:

Kanina sa...

Jag ville också åka slalom när jag var i norr men de jag hade tänkt åka med tyckte att det var för kallt att åka när det är minus 20 grader. Förstår inte alls vad de menar... :)

Linda sa...

Åh vad härligt det ser ut! Längtar tills vi kan åka till fjällen med er! Kram

Jolbi - Fashionillustrator sa...

Tack ska du ha!

VIlka härliga bilder & vad snygga etiketterna blev! Skippade du sömntutekatten?

Victoria Boysen sa...

Sv: Tack snälla! Du är välkommen åter! :) Ja, det blir ett problem vid inscanning. Då får man nog välja hur man vill ha det. Vitt papper -> scanna och lägga ett gult filter på för nätvisning, eller gult papper du bara skall ha bilden framme. Det går kanske att kombinera. Är inte vass på det där. Men min scanner ger ett ojämnt sken av färgat papper.

Underbart vinterlandskap!

Nathalie sa...

Sv: Tack så mycket! Jo, det var ganska läskigt med datordöd, men jag lyckades i sista sekund rädda allt det viktiga som låg på den, så ingen större skada skedd (förutom en hel del gråa hår). Japp, använder PS när jag sammanställer!

Underbara bilder, hoppas jul o nyår varit fina!

Sara sa...

Nina: Det var -15 när vi åkte. Lite gränsfall tycker jag, men föret var så bra att jag nästan glömde bort kylan! :)
Linda: Jag me! Längtar alltså.
Victoria: Gult filter för nätvisning? Det visste jag inte. Hur gör man det? jag scannar i en enklare modell av skrivare/scanner, och färgat papper är svårt... Kul att du kikade förbi här!
Jolbi: Svar hos Jolbi.
Nathalie: Aha. Jag gillar verkligen dina bilder! Du är skicklig.