tisdag 27 oktober 2009

Mönster med pojke

Eftersom jag har ungefär hur mycket som helst att göra, men ändå vill blogga, lägger jag upp en bild ur arkivet som jag inte tror att jag har visat förut. Pojken har jag visat, men inte i saftigt orange kontext, som här. Och inte så många pojkar på en gång!

Om kvällen brukar jag ofta i tanken försöka välja ut dagens bästa/roligaste händelse. Det roligaste som hände mig idag var att jag fick ett fnitteranfall på kontoret. Det är härligt när skratt liksom bubblar ut utan att man kan stoppa det. En av mina klasskompisar skrattar väldigt ofta på det sättet, och det går inte att låta bli att skratta med när hon bubblar igång. Det gillar jag.

6 kommentarer:

Anne, anness design sa...

Härligt färgval! Skulle passa som en tapet nästan. :) Ja, det kanske har varit lite dåligt med rött i år. Kanske beror det på temperaturen, det har varit en ganska varm höst tycker jag.

Sara sa...

Ja det har mest varit blekgröngula löv. Tänker på förra hösten: rött, gul och orange alla nyanser. Men blekt är fint på sitt sätt... Jag tror på din temperaturteori!

Vardagstugg sa...

Fint mönster =) Gillar kryddorna du har ritat i inlägget längre ner!

Annelie

Sara sa...

Hej Annelie! tack! Jag hoppas jag lyckas få till något bra med kryddorna... Ska jobba med det idag. Håller på för fullt just nu faktiskt. Hoppas helgen varit bra!

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Rita av andras barn att gör tapeter av det till deras barnrum. Affärsidé?
Kram

Sara sa...

Margareta (kallas du Maggan?): Det är faktiskt en riktigt bra affärsidé! Så seg som jag är hinner nog nån annan före... Kram!