onsdag 19 augusti 2009

I mitt kök (typ) del 3

Hej alla glada! Ikväll bjuder jag på nytt tecknat i galleriet! För ganska länge sedan påbörjade jag serien "I mitt kök" här i bloggen. Den går ut på att jag ritar av diverse personer/prylar som vistas i mitt kök. De här sakerna bor i kylskåpet respektive skafferiet just nu. (Eller ja, körsbärstomaterna blev faktiskt uppätna ungefär samtidigt som de poserade...) På bilderna närvarar, förutom körsbärstomaterna, tomatpuré, oliver, en konservburk med ananas, glaze och lök. Alltihop är färglagt i Photoshop.

4 kommentarer:

Anne, anness design sa...

Jätte fina teckningar!

Maria E. sa...

Fina bilder och färger! Nu blev jag cokså sugen att gå hem och rota i kylen, skafferiet etc. :)

Ja, vi får se om det blir Lund eller Umeå som vinner, men jag är inte helsåld om jag ska vara ärlig, det framgick kanske i artikeln...

Sara sa...

Anne: Tack! :)
Maria: Jo, jag läste dina synpunkter i artikeln... Här i Umeå har en intressant, hetsig och nyttig debatt om vad som är konst och vilka som har rätt att bestämma vad som är konst blossat hela sommaren. Det hela började med två träd som snidades om till rosor med motorsåg i en av parkerna. De måste bort innan juryn kommer hit ansåg några av de "riktiga" konstnärerna och galleristerna. (En konstnär hotade med att flytta fån stan om de inte avlägsnades). Debatten hade kanske uppstått hursomhelst, men jag tror att kulturhuvudstadsansökan ligger som ett extra vedträ i brasan :).

Maria E. sa...

Haha, låter sunt med lite debatt. :) Det mår folk nog bra av, både de som tar sig själva på sjukt stort allvar och de som bryr sig mindre.