torsdag 16 oktober 2008

Musik och etiketter

Några av mina förslag.

Jag arbetar hårt med mitt etikettuppdrag. Sju förslag är gjorda. Och det är till bara en av tesorterna. Nya idéer dyker upp hela tiden, det finns ju så många valmöjligheter! Färgkombinationer, typsnitt, komposition, teknik osv. Jag måste begränsa mig, bestämma mig för att vara nöjd.

Annars har jag konterat affärshändelser halva veckan, och idag, idag (!) surfade jag runt på myspace för att lyssna på diverse lokala band, och blev förälskad, i detta. Så otroligt bra! Så bra att jag måste nämna det här, så att ni som inte upptäckt detta band förut får chansen.

Tack så innerligt för alla rara kommentarer på förra inlägget! Jag hade skrivit ett långt svar som en kommentar till förra inlägget, men den försvann, och då gav jag helt enkelt upp. Säger tack här istället.

Det regnar ute. Blir nog ingen kvällspromenad ikväll.

5 kommentarer:

Sofia sa...

Tips! Om du gillar David och co, den 1 november spelar dom och Two white horses (som också är fanatiskt bra) på scharinska. Puss

Sara sa...

Åhå... Är redan uppbokad då tyvärr. Men gillar verkligen! Kommer kanske fler chanser :). Puss

Gerda-Thyra sa...

Vad fina etiketter... klart att det ska vara björkar på Umeå te!!

Sara sa...

Kul att du kikade in! Vi brukar teckna björkar på umeåtepåsarna, så det var ett önskemål från chefen... Kommer du själv från Umeå? :)

Gerda-Thyra sa...

Nja, jag bodde mina tre första år i Umeå, men min mormor bodde utanför Nordmaling, och jag var alltid jättemycket hos henne i min barndom och under alla skolloven! Det var alltid jättekul att åka till Umeå och shoppa...fniss!