torsdag 17 juli 2008

Konst av Terese Sandgren

Bilder från Terese Sandgrens utställning på Konst i Kvarn´ Vindeln 2008

Terese Sandgren hade bland annat gjort dessa bilder i akvarell och tusch med små finurliga, personliga, poetiska texter som slingrade runt motiven. Dem skulle jag gärna hänga upp hemma hos mig!

7 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Underbara! Så kul att få se lite konstverk ifrån utställningen. Har det gått bra för dig? Hoppas det :)

Caroline sa...

Va fina, letar själv efter en tavla...

Ihhh sa...

Anne: Jepp! Jo, jag är nöjd, fick sälja några alster :), också fick jag lära mig massa saker! Både genom själva genomförandet och genom att få tala med andra med erfarenhet! :)
Caroline: Vad trevligt att du hittat hit! Hör av dig på min mail om det är Tereses tavlor du är intresserad av så kan jag ge dig hennes mailadress!

Annika sa...

De är så fina! Hade inte den tavlan på nedersta bilden varit såld, så hade jag köpt den direkt när vi var och tittade! Den är underbar, tycker jag. Hade så gärna fått hänga hemma hos oss!

Ihhh sa...

Annika: Jag håller med! Hade det inte varit så att jag tänkte plugga i höst, så hade jag nog också slagit till på en av Tereses tavlor...

Åsa sa...

Hej! Även jag blev väldigt förtjust över dessa båda 'blomtavlor' med de kluriga texterna. Hade nog gjort ett inköp om de inte redan varit tingade!! Min medföljande 18-åring var också heltänd på dessa!! Du skall inte göra fler?? Hör av dig i så fall...
Kram,
åsa

Ihhh sa...

Åsa: Ett förtydligande, det är inte jag, Sara, som har den här bloggen som gjort dessa tavlor, men jag har tereses mailadress om du vill komma i kontakt med henne? Vänliga hälsningar, Sara I.