lördag 19 juli 2008

Holkporträtt

Det bara kryllar av fågelholkar på mamma och pappas stugtomt! Här är fem av dem. Igår hittade jag tre till. Och alla ser olika ut! Ett antagningsbesked till en utbildning, med en lektion i träbåtsrenovering skissad i blyerts på baksidan, var vad jag kunde uppbringa när jag fick lust att skissa av dem häromdagen.

Platsen med holkarna, träbåtsrenovering och ett viktigt beslut gällande en utbildning är ironiskt nog också de tre element som påverkat min sommar 2008 allra mest.

Angående utställningen, som jag har skrivit en hel del om senaste tiden, så tycker jag sammanfattningsvis att det gick bra, och det viktigaste, att det var roligt! Jag fick sälja tre tavlor, bland annat denna, och jag fick med mig många nyttiga lärdomar i bagaget.

Vill önska en fortsatt skön helg!

5 kommentarer:

Kanina sa...

Tre sålda tavlor är ju jättebra. Jag fick lite mersmak för det här med utställning. Kanske måste ha fler framöver.. Jag förstår att tavlan med stolarna blev såld för den var väldigt fin. Du är verkligen duktig på det här med att skissa. Det är verkligen inte min starka sida. Jag tycker att det var fint med båten som skiner igenom på holkskissen.

Elise sa...

Grattis till dom sålda tavlorna! Du skissar verkligen bra. Och så gillar jag färgvalet. Det tror jag förresten att jag sagt förrut om dina bilder.

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Gillar skarpt din holkskiss och grattis till tavelförsälningen. Och jag jobbade och jobbade så det fanns ingen ork kvar till kvarnbesök:(
Kram

Anne (anness) sa...

Så kul! GRATTIS! Den tavlan med stolarna är ju bara helt galet fin! Och hallå, vilka urfina skisser du gjort på holkarna :D

Ihhh sa...

Nina: Tack. Jag tyckte också att det var lite skoj med båten. Det är Markus som har skissat den :). Han försökte förklara för mig hur man lägger ribben på däck och hur man bygger om en fräs... Jag är helt novis när det gäller snickeri :).
Elise: Tack!
Margareta: Jag förstår! Det är ju en ganska bra bit till Vindeln! Inget man tvärgör! Hoppas du får vara lite ledig också i sommar!
Anne: Tack! Snälla ord, värmer i magtrakten :).