söndag 13 april 2008

Telistest och varm choklad i Hemavan

Vi har befunnit oss i Hemavan tillsammans med goda vänner sen i Torsdags och haft det riktigt skönt! Solen lyste på oss mer eller mindre alla dagar medan vi åkte skidor, drack varm choklad och irish coffee, bastade och sov massor. Fick med mig både nya fräknar och träningsvärk hem... Härligt!

5 kommentarer:

Mia sa...

Härligt med drivor med snö! Tur att du visar mig det för det är nästan så man glömmer bort hur det ser ut när man bor såhär långt söderut :) Tofflorna är köpa på la redoute, kikade in där och fann att de säljs fortfarande, i en tuffare variant tom.

Mia sa...

http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=&productId=205918&SearchBackLink=%2fListPage%2fListPageSearch.aspx%3fName%3dtofflor%26Color%3d%26Size%3d%26FromPrice%3d0%26ToPrice%3d0%26BoutiqueId%3d%26SimpleSearch%3dTrue%26CategoryId%3d%26ST%3dS%c3%b6k

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Härliga bilder. Har bott i Tärnaby i 18 år. Skönt att Linda i år kom hem alldeles hel!!! Hon jobbar idag och är så fräsch o söt i sina fräknar

Anne (anness) sa...

Vad härligt det ser ut! Svar på din fråga: jag och min far har en liten butik i Dals Långed, närmare intill Baldersnäs. Den är öppen under sommrarna men går att beöka annars med om man kontaktar oss innan.

Ihhh sa...

Mia: Ska kolla la redoute...
Margareta: Jo hon är söt a Linda! Och det är verkligen helt underbart i fjällen!
Anne: Skulle vilja besöka er butik. Är dålig på geografi dock... Måste kolla var i avlånga landet Baldersnäs ligger? :) Om vi har vägarna förbi, tex i sommar, skulle en av dina tavlor (kanske med myror) gärna få följa med oss till umeå. Jajjemen.